Holland Symfonie Orkest
Het Holland Symfonie Orkest is de ideale partner voor klassieke muziek en de instrumentale begeleiding van kooruitvoeringen in Nederland. Het repertoire van HSO omvat alle bekende koorwerken en nieuwe composities van Nederlandse en buitenlandse componisten. Lees meer over het HSO op de site van de Holland Orkest Combinatie.

KCZB
De Koninklijke Christelijke Zangersbond is een belangenorganisatie voor zangverenigingen in het algemeen en van christelijke zangverenigingen in het bijzonder. Door middel van een uitgekiende serviceverlening en een goed geoutilleerd kantoor wordt aan de aangesloten verenigingen service verleend in de ruimste zin van het woord.

Bataafs Symfonie Orkest
Het Bataafs Symfonie Orkest is in 2017 voor het eerst onze partner bij de uitvoering van het Requiem van Mozart.
Het is een amateurorkest dat bestaat uit ruim veertig enthousiaste musici uit Den Haag en omgeving. Zij repeteren op donderdagavond in de Bergkerk (Daal en Bergselaan 50A) en geven vier รก vijf keer per jaar een concert. Gezelligheid en een ontspannen sfeer zijn heel belangrijk. Tegelijk streven ze naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau onder leiding van onze enthousiaste dirigent Arne Visser.